Om oss

Vi vill DELA MED oss av våra jakt- och matkunskaper

I Shots & Pots får vi följa med yrkesjägaren Lubbe Garell och stjärnkocken Danyel Couet som ger sig ut på spännande jakt- och matäventyr runtom i världen. Från slott till koja och från skott till styckning och måltid. Vårt mål är att fler ska få upp ögonen för viltkött och jaktens enorma värde. Vi vill förstås också tillfredsställa allas nu stora intresse för vilt och nyttig mat.

Viltet tillagas på ett nytänkande sätt i kök eller i skogen. Vad vi än jagar och lagar, gör de det med kärlek och en enorm respekt för viltet. I avsnitten visar vi även inslag av historia och kultur med anknytning till området de jagar i.

Vi levererar kunskap och erfarenhet

Tradition

Den svenska jakt- och mattraditionen är något vi värnar om. Till maten tar vi gärna in influencer och nytt tänkande för att utveckla och utvecklas.

Kvalitet

Vi strävar efter och arbetar hårt för att våra avsnitt skall hålla hög kvalitet och intressant innehåll så att du som tittare får ut så mycket som möjligt.

Erfarenhet

Vår långa erfarenhet av våra respektive yrken och passioner gör att vi kan förmedla trovärdig kunskap och information till våra tittare.

Vilka är vi?

Danyel Couet
Kock/krögare
Danyel är en av Sveriges främsta kockar och krögare. Danyel började sin bana som Melker Anderssons högra hand och de blev snart kompanjoner och öppnade Fredsgatan 12, som snabbt blev en av Sveriges mest exklusiva restauranger. I hela 17 år lyckades de ha en stjärna i Guide Michelline. Danyel har synts Sveriges Yngsta Mästerkock och har öppnat sin första egna krog Allegrinne med baren Bar Etable på andra sidan gatan. Danyel är även en hängiven jägare.
Lubbe Garell
Yrkesjägare
Lubbe har jagat sedan 11 års ålder och har en gedigen resumé. Åratal av träning och jagande runtom i världen har gjort honom till en framgångsrik och erfaren jägare och skytt. Favoritjakten är ripa på vintern samt drevjakt på klövvilt. Lubbe jagar drygt 130 dagar per år och spenderar så mycket tid han kan i naturen. Att fånga födan själv, vare sig det är gräslök, svamp eller vilt är det som får Lubbe att älska jakten. Att ha möjligheten att kunna ta direkt från naturen hem till bordet. Lubbe har gått Calle Flygare Teaterskola.
Video

Senaste nytt från youtube

Add to cart